Touringcarbedrijf Zefier

Expect More!
 

Onze Diensten

Touringcarbedrijf Zefier is uw specialist in het Westland en daarbuiten als het gaat om vervoer. Zefier is een modern touringcarbedrijf met persoonlijke aandacht voor al uw vervoerswensen. In alles wat we zeggen of doen, staat de ultieme gastbeleving centraal. Daarmee onderscheiden wij ons van het ouderwetse touringcarbedrijf. Van het persoonlijke contact en de betrokkenheid bij de opdrachtgevers tot de glimlach van de chauffeur en de reisbeleving van onze gasten... We are hospitality!

Groepsreizen

Een uitje met het werk, een weekendje weg met de sportvereniging of een avond op stap met uw vrienden? Met Zefier bent u er zeker van dat u snel en comfortabel op uw bestemming komt, én weer ontspannen terug.  

Met onze grote verscheidenheid aan touringcars hebben wij voor elke groep een passende oplossing. In onze minicoaches kunnen groepen van maximaal 19 personen worden vervoerd. De grotere touringcars kunnen naar wens en groepsgrootte worden aangepast. Onze chauffeurs zijn attent, werken stipt en bieden waar nodig extra service. Ze doen er alles aan om uw reis tot een succes te maken!

Zakelijk vervoer

Het organiseren van een business trip brengt veel werk met zich mee. U wilt een goede indruk achterlaten bij uw gasten en de zakenreis tot een succes maken. Touringcarbedrijf Zefier begrijpt dat en zorgt tot in de details voor de voorbereiding, uitvoering en de afhandeling.

Stiptheid, vriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om airport service, excursies, delegatievervoer, haal- en brengservice, ondersteunend vervoer, contractvervoer, vervangend vervoer of woon-werkverkeer, wij zorgen ervoor dat uw zakelijke reis een productieve ervaring wordt!

Evenementen

Bent u van plan een evenement te organiseren? Wij zorgen ervoor dat alle gasten op hun plaats van bestemming komen. Touringcarbedrijf Zefier neemt graag de vervoerszorgen uit handen.

In onze minicoaches kunnen groepen tot maximaal 19 personen vervoerd worden. Grotere groepen kunnen naar wens en aan de hand van de groepsgrootte worden vervoerd in onze grote touringcars. Touringcarbedrijf Zefier regelt alles tot in de puntjes en maakt het uw gasten helemaal naar de zin.

VIP Vervoer

Als zakenman of -vrouw telt elke minuut. Reistijd kan kostbaar zijn, maar dat kan ook anders! Laat u vervoeren door touringcarbedrijf Zefier en besteed uw reistijd nuttig.

Neem plaats in de luxe en comfortabele fauteuils van onze VIP-touringcar en bekijk onder het genot van een lekker drankje de laatste corporate video of PowerPointpresentatie, netwerk of leun achterover en geniet van een ontspannende reis. Alle fauteuils zijn voorzien van een Wi-Fi verbinding en USB-aansluitingen, waar u tijdens de rit gebruik van kunt maken.

Met een capaciteit van maximaal 32 personen zijn onze VIP-touringcars ideaal voor delegaties en zakelijk vervoer. Afhankelijk van uw vraag passen wij onze VIP-touringcars aan naar uw wensen.

Rolstoelvervoer

Comfort en veiligheid voor ál onze gasten, dat staat bij Zefier voorop. Onze rolstoelbus beschikt over een rolstoellift en ruime stoelen met comfortabele driepuntsgordel, zodat ook het reizen met een rolstoel zorgeloos en gemakkelijk is. Verder biedt onze rolstoelbus uiteraard evenveel comfort en luxe als de andere bussen in ons wagenpark.

Schoolvervoer

Met de hele klas op schoolreisje of een excursie naar een interessant museum? Touringcarbedrijf Zefier regelt het. Onze deskundige en vriendelijke chauffeurs zorgen ervoor dat de kinderen een onvergetelijke dag meemaken. Ook wanneer u een vervoerder zoekt die uw leerlingen en hun begeleiders op vaste tijdstippen en dagen komt ophalen en weer naar school brengt, dan bent u bij Zefier aan het juiste adres. Wij begrijpen dat schoolvervoer meer is dan slechts van A naar B rijden.  

Aanvullende diensten 

Boekt u uw reis bij Zefier, dan kunt u erop vertrouwen dat aan alles wordt gedacht. Wij zorgen er niet alleen voor dat u zorgeloos en ontspannen op uw bestemming komt, maar helpen u ook graag bij de voorbereiding en organisatie of kunnen deze zelfs compleet voor u verzorgen. Wat uw wensen ook zijn, bij Zefier denken wij graag met u mee! Wat vindt u bijvoorbeeld van…  

  • Catering 

Van een kopje koffie tot een uitgebreide lunch tijdens de reis: met de catering service van Zefier ontbreekt het uw gasten aan niets en komen zij goed verzorgd aan op hun bestemming.

  • Hostess service

De hostess aan boord van onze grotere touringcars doet er alles aan om uw reis nog aangenamer te laten verlopen. De ervaren gastvrouw of -heer kan uw (zaken)relaties ontvangen en ondersteunt u tijdens uw reis, evenement of beurs.

  • Gids

Wat is er mooier voor uw gasten dan een ervaren gids die precies kan vertellen wat u onderweg te zien krijgt en wat het verhaal erachter is? Zefier zorgt voor de ultieme reisbeleving van uw gasten en een onvergetelijke reis.  

  • Vervoerscoördinator

Een populair evenement, schoolreisje of bedrijfsexcursie? Met een vervoerscoördinator bent u er zeker van dat de drukte in goede banen wordt geleid en dat uw gasten naar de juiste locatie worden begeleid. Zo zorgt Zefier ervoor dat uw reis een succes wordt!

Liever eerst nog meer informatie?

Wij zijn er voor u! U kunt ons bereiken:

Per telefoon:   0174 - 792 448
Per e-mail:       info@zefier.nl

 

We are hospitality!


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn